Разгадайте любимия според датата на раждане

Искате ли да научите още нещо за вашия любим? Или ви е интересно с какъв човек ще излизате в петък вечер, как се справя в леглото и пада ли си по романтиката? Достатъчно е само да знаете датата му на раждане. Според астрологията всяко число носи определена вибрация, която остава отпечатък върху човека взависимост от деня на раждане. За числата от 1 до 9 е ясно, остналите се събират до получаване на едноцифрено число. Например ако някои е роден на 25-ти, събирате 2 и 5 и изчислявате, че неговото число е 7. Единствените изключения са числата 11 и 22. Те не се сабират, защото носят самостоятелна енергия и имат различно значение. А ето и какво говори всяко от числата за вашия любим.

1 – Трудно можете да влезете под кожата на този мъж, да го разберете и да усетите какво му се върти в главата. Често той изглежда като тиха вода, скромен, но съвсем не е толкова безобиден. Ако бъдете обаче много нежни с него, вашата връзка несъмнено ще бъде красива и изпълнена с много романтика. Но имайте едно на наум – мъжете родени в първия ден на седмицата, обичат да бъдат лидери и да доминират над половинката си.

2 – Ако обичате романтиката, това е верният човек. Този тип мъже не обичат да прибързват. Те обичат да се наслаждават на флирта, на всеки жест, на всяка закачка, колкото се може по-дълго. Купете шампанско, ягоди и сметана...малко въображение и той е ваш.

3 – Ооооооо, попаднахте на очарователен и изобретателен екземпляр от силния пол. Тези мъже обаче обичат да бъдат харесвани и ухажвани, така че ще трябва да свикнете с мисълта, че той няма да бъде само за вас.

4 – Практичен да, но не и романтичен. Това са от онези мъже, които подаряват на жените си за 8 март тигани, ютии и прахосмукачки. Ако вие смятата, че букет цветя и златна гривна се ненужни неща, за които се харчат излишни пари, то с този тип мъже определено ще си паснете идеално.

5 – Това е мъжът, който може да даде на една жена всичко в леглото и да я задоволи по всакакъв начин. Ох...какво ли не би дала всяка жена да бъде с такъв мъж – той ще ви даде и страст и нежност едновременно. Но за мъжете родени на тази дата е характерно, че всичко им омръзва прекалено бързо. Така, че ще трябва да се постараете доста, за да го задържите по-дълго време при себе си.

6 – Още един романтик, та чак до съвършенство. Това са от онзи тип мъже, за които казват, че носят жените си на ръце цял живот. Те са внимателни и много нежни.

7 – Повечето жени бързо се уморяват от тях, защото мъж роден на 7-ми трудно изразява чувствата си и често ходи с мрачна физиономия. На тази група представители на силния пол им се струва, че щом живеете заедно, значи всичко се разбира от само себе си. За да бъдете дълго с такъв мъж, определено ви трябва много търпение.

8 – Тук намерихте хем истински сексуален атлет, хем невероятно интелигентен мъж. Той разсъждава на принципа, че е важно качеството, а не количеството.

9 – Това е мъж, който много трудно казва “не”. Няма значение за какво става въпрос. Проблемът е, че заради тази си черта, той със сигурност ще ви пренебрегва понякога, ще забравя за поети анганжименти. Просто защото никои не може да “огрее” всички и навсякъде.

11 – Мъжът роден на 11-ти е сред най-нежните представители на силния пол. Типично по женки е много раним, чувствителен и обича да бъде утешаван. Пригответе се да бъдете неговия изповедник и дори отвреме на време да поплаче на рамото ви.

22 – Тези мъже не обичат разнообразието в секса. За тях е характерно, че бързо сменят настроенията си, а с напредването на възрастта стават все по-раздразнителни.