Формата на бюста разкрива характера на женитеИзвестна част от сексолозите твърдят, че формата на бюста на жените определя техния характер дори в по-голяма точност от хороскопа им. Те класифицират формата на женските гърди в няколко отделни групи, като ги сравняват с различни плодове.

Круша – представителките на нежния пол с крушообразна форма на гърдите се оказват най-любвеобилните дами. Те са привлечени от любовта във всяка нейна форма и не могат да живеят без да бъдат потопени във вечна романтика.

Вишна - жените с малка гръд с формата на този плод са най-обаятелни и очарователни. Интересът им към секса е умерен, но за сметка на това са винаги жизнерадостни, обичат развлеченията и са великолепни партньорки в живота.

Ананас – гърдите с овална форма се оприличават именно на този екзотичен плод. Тези дами са умни, интелигентни и устремени към своята кариера, но едновременно с това и вечни романтички. Те са изключително предани на своите партньори и веднъж отдали сърцето си, трудно могат да бъдат разколебани.

Диня – въпреки че представителките на нежния пол с голяма и кръгла, напомняща на диня гръд, привидно изглеждат много добри домакини, всъщност се оказва, че това не е така - те обичат да си похапват сладко и едновременно с това да бъдат ухажвани и обожавани. Сексът определено не им е приоритет.

Портокал - дамите, чиито бюст е с формата на портокал, се вълнуват по-малко от физическата страна на любовта. Те по-скоро предпочитат сладките разговори с партньора пред сексуалните изживявания.

Лимон– жените, чиито гърди напомнят формата на лимон са пълни с жизнерадост и умеят да се надсмиват над себе си. Те обичат балансирания живот, който не крие изненади.

Грейпфрут – дамите с бюст във формата на грейпфрут изглеждат доста еротични, но всъщност се оказва, че са по-скоро срамежливи. Те обожават домашния уют, силно се привързват към партньора си и предпочитат нежните ласки пред страстния секс.